Lejeboliger.net

Find lejeboliger.

Lejebolig i København K

149 m2 lejlighed i København K til leje

Lejlighed til leje i 1051 København K

Beskrivelse


Denne skønne lejlighed er beliggende i hjertet af København. Fra ejendommen er der få minutters gang til smukke Nyhavn samt til Kongens Nytorv, hvor man finder Metrostation, Strøget m.m. Trods den centrale beliggenhed, så er Store Strandstræde en stille og yderst charmerende sidegade, hvor man finder et bredt udvalg af de bedste specielbutikker, hyggelige caféer, restauranter m.m. Der hører ikke parkering med til lejligheden, men ca. 500 m fra lejligheden ligger der et parkeringshus, hvor det er muligt at leje en plads.

Alle lejligheder i ejendommen er totalmoderniseret i høj kvalitet, og både beliggenhed og indretning er således placeret i den absolutte top af Københavns lejlighedsmarked.

I lejligheden finder man: Åben entré. Flot åben stue og køkken med fantastisk snedkerkøkken fra Kustomhouse, alle hårde hvidevarer inkl. quooker og god skabsplads. Fra stuen er der endvidere udgang til lejlighedens store sydvendte altan med udsigt til den charmerende og ugenerte gård. Stort lyst værelse med indbyggede skabe. Flot renoveret badeværelse med dobbelt håndvask, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Master bedroom med indbyggede skabe og privat badeværelse med dobbelt håndvask og brusenice. Lille depot/walk-in closet.

Da lejligheden fortsat er under renovering, har vi anvendt henvisningsbilleder fra et lignende lejemål i ejendommen.