Lejeboliger.net

Find lejeboliger.

Lejebolig i Østerbro

Modelfoto

Hus til leje på 2100 København Ø

Kun til internationale lejere.

Huset er velbeliggende i de attraktive 'Kartoffelrækker' - Centralt i København. Søerne er beliggende lige for enden af vejen og der er gåafstand til flere parker, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter og meget mere. Huset fremstår i flot og indflytningsklar stand med moderne køkken og badeværelser.

Man ankommer til husets brolagte forhave med plads til ophold, cykelparkering og lignende. Herfra er videre adgang til husets entre med plads til overtøj. Stueplan i huset fremstår som et stort åbent stuerum med åben forbindelse til køkkenet. Her er god plads til at indrette både opholds- og spisestue og ligeledes er der direkte udgang til en hyggelig, privat og solrig gårdhave. Køkkenet fremstår moderne og hyggeligt og er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer. Yderligere forefindes i stueplan et nyistandsat gæstetoilet.

Ad intern trappe kommer man til husets 1. sal. Her er to gode værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til et walk-in closet. Det andet værelse er gennemgangsværelse til det primære soveværelse, så her kan med fordel indrettes tv-stue, hjemmekontor eller lignende. På 1. salen ligger også et badeværelse med separat bruseniche.

Husets 2. sal har to gode og store soveværelser. På 2. sal er tillige et nyistandsat badeværelse med selvstændigt karbad og smukke gulve. Der er også et mindre køkken i høj kvalitet på 2. salen med køleskab, vask mv.

Der er nyt tag på eje...